Šport
17 ogledov

Racmani po preobratu poravnali izid

anaheim ducks Profimedias
Ekipa Anaheim Ducks je na drugi finalni tekmi zahodne konference nadoknadila dva gola zaostanka proti moštvu Nashville Predators in izid v zmagah poravnala na 1:1.

Hokejisti Anaheima so v drugi finalni tekmi zahodne konference severnoameriške lige NHL ugnali Nashville s 5:3 in izid v zmagah izenačili na 1:1. Moštvi igrata na štiri zmage, tretja in četrta tekma pa bosta v Nashvillu, prva že v torek.

Gostje so v uvodu z goloma Ryana Johnsona (5.) in Jamesa Neala (9.) hitro povedli z 2:0 in napovedali, da bodo v Anaheimu slavili še drugič zaporedoma. A to je bil račun brez krčmarja oziroma domačih račkov, saj je Sami Vatanen znižal v zadnji minuti prvega dela, Jakob Silfverberg pa izenačil v uvodni minuti druge tretjine.

"Zelo pomembno je, da smo hitro odgovorili," je po tekmi povedal trener Anaheima Randy Carlyle in priznal, da je bil pritisk pri zaostanku z 0:2 zelo velik.

Ekipi sta bili s tem spet na začetku. To se je ponovilo tudi potem, ko je Filip Forsberg v 28. minuti gostom vnovič zagotovil vodstvo, saj je Ondrej Kase le tri minute kasneje spet izenačil.

Anaheim je prvič povedel v 38. minuti po golu Nicka Ritchieja, tekmo pa je v zadnji minuti dokončno odločil Antoine Vermette.

Liga NHL, izidi:

Zahod, finale:

Anaheim Ducks - Nashville Predators 5:3
(izid v zmagah je izenačen na 1:1)

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.