Šport
23 ogledov

Rangers zmagali šestič zapored

new york rangers EPA
V najmočnejši hokejski ligi na svetu sta bili v noči na torek na sproedu dve tekmi.

Hokejisti New York Rangers so na gostovanju v Columbusu premagali domači Blue Jackets s 3:2. Zanje je bila to šesta zaporedna zmaga.

Odločilni zadetek za šesto zaporedno zmago ekipe iz New Yorka je dosegel Jimmy Vesey v 54. minuti tekme. V prvi tretjini je goste do vodstva z 1:0 popeljal Brandon Dubinsky, v zadnji pa je ob Veseyju v polno zadel še Kevin Hayes. Za domačo ekipo sta zadetka prispevala Dan Girardi in Nick Foligno.

"Morda naša igra ni bila najboljša, vendar smo našli način, kako priti do zmage, in to je najbolj pomembno," je po zmagi svoje ekipe dejal Alain Vigneault, trener New York Rangers.

Petarda v Calgaryju

V drugem obračunu v noči na torek je bila Arizona Coyotes prav tako v gosteh boljša od domače ekipe Calgary Flames s 5:0.

Igralec tekme v Calgaryju je bil gostujoči vratar Mike Smith, ki je ubranil kar 36 strelov, v napadu pa je bil z dvema goloma za visoko zmago Arizone najbolj učinkovit Christian Dvorak. Po en gol so dosegli še Martin Hanzal, Jordan Martinook in Ryan White.

NHL, izidi:

Columbus Blue Jackets - New York Rangers 2:3
Calgary Flames - Arizona Coyotes 0:5

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.