Šport
33 ogledov

Rastoder: Tudi jaz bi kupil Barco na tak način

Izet Rastoder Anže Petkovšek
Na naslov predsednika Olimpije Izeta Rastoderja je prišla ponudba o prevzemu kluba. Ta je ponudbo označil za smešno.

"Olimpije sploh ni mogoče prodati, pri nas ne obstaja zakon, da bi se lahko prodalo društvo. O tem sploh ne morem razmišljati, to ni moj klub, jaz nisem lastnik. Sem samo predsednik kluba," je o morebitnem prevzemu Olimpije s strani ameriškega poslovneža srbskega rodu Milana Mandarića, ki je v Sloveniji že sodeloval s Koprom, dejal predsednik ljubljanskega kluba Izet Rastoder.

Kot pravi prvi mož Olimpije, ne gre za ponudbo, kjer bi danes prejel tri milijone evrov, ampak za tri obroke, med katerimi se eden navezuje tudi na prodajo igralcev.

"Tudi jaz bi za pet let kupil Barcelono, pod pogojem, da bi mi ta dala kredit in bi jaz nato razprodal njene nogometaše ter ji potem plačal, ko bi prodal Lionela Messija. Na takšen način bi radi kupili Olimpijo. To je smešno, to je neresno, to je nevljudno. Ne vem, kaj mislijo, da smo v Sloveniji… Sploh ne vem, kaj mislijo. Da bi jim dal kredit? Kreditiram, financiram klub, iščem pokrovitelje po vsem svetu, zdaj pa bi dajal kredit ljudem, ki bi razprodajali naš kader. Je to sploh smiselno komentirati?" je še povedal poslovnež, ki je bil na zadnji klubski skupščini še enkrat izglasovan za predsednika, dobil pa je več pristojnosti.

"V ozadju te ponudbe so verjetno tisti, ki so sicer 'zafurali' svoje kariere," je še menil Rastoder.

Komentarjev 1
  • allstarr111 22:20 24.marec 2015.

    Izet Izet, da smo si na jasnem, ni zadeve v katero bi človek ki je bogat dalahko samega sebe in familijo financira še deset let.da ta isti, momak nebi vložio, nekej svojga denerja, da nima varovalke da ta ...prikaži več isti gnar popuŠi.ne bo ga dal, sej ni neumen, vedno denar pride in v 3kratniku odide, ne rečem da je gospon Izet to vedo, ampak to je realnost na SLO tleh. On točno ve katerim je denar DAO, in kaj se je kasneje ZGODILO.E pa Izete bilo bi poželjno de nekako se taj TKZ. benefit države pokaže na plano.mej odprte karte in tudi Dragonsi te budu zavoljeli.pišem kako umem i znam u jeziku koji ti rezumiještko da smo na ti :)