Šport
9 ogledov

Real bo uporabil "vsa pravna sredstva"

Real Madrid Valdebebas trening Ancelotti Zidane EPA
Španski prvoligaš se bo pritožil na odločitev španske nogometne zveze, ki je legendarnemu francoskemu nogometašu Zinedinu Zidanu za tri mesece prepovedala treniranje Realovega rezervnega moštva Castille.

Španska nogometna zveza je Zinedina Zidana, svetovnega prvaka iz leta 1998, v ponedeljek za tri mesece suspendirala zaradi domnevno pomanjkljive trenerske licence.

Dvainštiridesetletni Zidane, ki je s Francozi leta 2000 osvojil tudi evropski naslov, je bil v lanski sezoni pomočnik pri prvem moštvu, rezervno pa je prevzel letos.

Kaznovan tudi glavni trener

Real Madrid bo zdaj v pritožbi uporabil "vsa pravna sredstva, ki so ekipi na voljo", poleg Zidana pa je bil kaznovan tudi njegov pomočnik Santiago Sanchez. Ime slednjega je bilo sicer zmeraj tudi na uradnih zapisnikih moštva Castille, kar pa je zmotilo špansko trenersko šolo Cenafe, ki je tudi podala prijavo na špansko zvezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.