Šport
40 ogledov

Rokometaši ugodili ''želji'' NBA zvezdnika

otvoritev oi slovenci rio de janeiro 2016 Facebook
Med slovenskimi rokometaši pred začetkom olimpijskega turnirja vlada prešerno vzdušje.

Slovenska rokometna reprezentanca se pripravlja na tretji nastop na olimpijskih igrah, kjer se bo uvodoma v noči na ponedeljek pomerila z izbrano vrsto Egipta.

Varovanci Veselina Vujovića, ki ni skoparil s kritiko na račun bivanja in pogojev za delo v Rio de Janeiru, so se v petek udeležili otvoritvene slovesnosti. 

Med prevozom na prizorišče velikega spektakla so si čas krajšali s prepevanjem ene najbolj priljubljenih slovenskih narodno-zabavnih pesmi z naslovom V dolini tihi je vasica mala. 

''Lep pozdrav z avtobusa. Nekaj imamo za vas, Slovenci,'' je sledilce nagovoril Dean Bombač, čemur je sledila priredba priljubljene pesmi Ansambla Lojzeta Slaka. 

''No, ja, upam, da boste na igrišču bolj usklajeni,'' se je glasil eden od komentarjev pod objavo videoposnetka. 

Rokometaši pa v Riu ne navdušujejo le s pevskimi sposobnostmi, temveč so z nalezljivo dobrim razpoloženje prepričali tudi košarkarskega zvezdnika Tonyja Parkerja, ki jih je, če gre verjeti zapisu slovenskega reprezentanta, prosil za fotografijo.

Ali bi se francoski košarkarski reprezentant strinjal z interpretacijo slovenskega rokometaša, pa ostaja uganka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.