Šport
81 ogledov

Vujović: So to olimpijske igre ali vaško tekmovanje?

Olimpijci Rio Saša Despot
Slovenski selektor je potarnal nad pogoji za bivanje in vadbo v Riu, a obenem poudaril, da so vse reprezentance na istem čolnu.

Rokometna reprezentanca Slovenije bo nastope na olimpijskih igrah začela v noči z nedelje na ponedeljek po srednjeevropskem času s srečanjem proti Egiptu.

Slovenci, ki so iz Lizbone v Rio potovali na za visoke fante sila neudobnem letalu, imajo obilo težav z logistiko na prizorišču olimpijskih iger, saj organizatorji tekmovanja niso pričakali povsem pripravljeni.

"Razmere obrniti v svojo korist"

"Nastanitev je slaba, hrana je slaba, sobe pospravljamo sami, ne vemo, kdaj imamo prevoze, ne ve se, kdo pije in kdo plača. Jasno pa je, da s tem ne iščemo izgovorov, če nam v Riu ne bi uspelo izpolniti svojih ciljev. Jasno je, da me o tem ne bo nihče spraševal, tudi sam pa tega ne bom več omenjal. Takih pogojev nimamo samo mi, vsi imajo iste," je za MMC dejal slovenski selektor Veselin Vujović, ki sicer sodeluje že na svojih četrtih olimpijskih igrah.

"Ali smo mi na olimpijskih igrah ali na kakšnem vaškem tekmovanju? Na vsakem koraku je vidno, da ljudje tukaj nimajo organizacijskih sposobnosti, zato se dogaja to, kar se. A mi moramo biti nad vsem tem in te razmere izkoristiti sebi v korist," je sklenil Vujović, ki cilja najmanj na četrtfinale.

Komentarjev 4
  • dragec 16:37 05.avgust 2016.

    Gubi visoki suhi plešasti s faco albanskega ćefurja

  • kapibara 14:36 05.avgust 2016.

    Sigurno gubi mali sivi z plavimi očki... !!

  • dragec 13:45 05.avgust 2016.

    za JJ