Šport
22 ogledov

Ronaldinho presenetljivo h mehiškemu Queretaru

Ronaldinho Guangzhou Evergrande Atletico Mineiro klubsko SP Marakeš Maroko EPA
Brazilski zvezdnik Ronaldinho je presenetil večino nogometnih poznavalcev in se odločil, da bo kariero nadaljeval v mehiški prvi ligi pri White Roosters iz Queretara.

Štiriintridesetletni Ronaldinho, ki je z Brazilijo osvojil naslov svetovnega prvaka leta 2002, v vitrinah pa ima dve lovoriki za najboljšega nogometaša sveta, je podpisal dveletno pogodbo. Ronaldinho je bil prost igralec od konca julija, ko je prekinil pogodbo z Atleticom iz Mineira.

"Mehiko sem izbral, ker so me tukaj vedno ljubeznivo sprejeli. Zelo sem motiviran, da bom predstavljal Queretaro," je na družbenem omrežju Twitter zapisal nekdanji član Barcelone, Milana in Paris St. Germaina. Ronaldinho bo pri novem klubu nosil dres s številko 49.

Lani skoraj izključeni

Omenjeno mehiško moštvo je s prihodom Brazilca presenetilo prav vse. Lansko leto je bilo namreč tik pred tem, da jih vodstvo lige zaradi korupcijskega škandala lastnika ekipa izključi. Imelo je tudi težave s plačevanjem igralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.