Šport
16 ogledov

Rossi bo moral na operacijo

Valentino Rossi po zlomu noge še ni zmagal. V Laguni Seci je bil denimo tretji. Žurnal24 main
Valentino Rossi bo moral po koncu sezone na operacijo. A ne na operacijo noge, po zlomu se mu je ta dobro zacelil, temveč na operacijo rame, s katero ima vse več težav.
Pred zadnjimi šestimi dirkami sezone 2010 v MotoGP-ju ima Valentino Rossi 130 točk. Jorge Lorenzo (Fiat Yamaha) vodi z 271. Rossi si za dirko v Aragonu želi vsaj na stopničke.

Italijanski motociklist Valentino Rossi (Fiat Yamaha), ki bo to sezono najbrž izgubil naslov svetovnega prvaka v MotoGP-ju, je dobro okreval po zlomu noge z letošnje VN Italije in že od konca julija uspešno dirka. Ima pa na dirkah težave z bolečinami v rami. Gre za poškodbe izpred sezone, ki jo je staknil na motokros dirki. "Moja težava je rama. Po koncu sezone jo bom moral operirati," je pred naslednjim dirkaškim koncem tedna (sledi prva dirka v Aragonu v Španiji) priznal Rossi. Italijan bi bil rad maksimalno pripravljen na svoj nov izziv. Kot vemo, bo od prihodnje sezone dirkal za Ducati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.