Šport
13 ogledov

Rusinje še bolj motivirane

Krim Mercator Hypo liga prvakinj Katarina Ponjavić
Rokometašice Krima Mercatorja se bodo v nedeljo znova pomerile z Dinamom iz Volgograda, ki so ga prejšnji konec tedna v Rusiji presenetljivo premagale s 26:25.

Po treh tekmah imajo Ljubljančanke v skupini štiri točke, toliko kot vodilni Leizpig, Dinamo ima na tretjem mestu točko manj, zadnji pa je Hypo z eno točko. Glede na to, da iz vsake skupine napredujejo v drugi del po tri ekipe, so igralke Krima na dobri poti, da bodo v ligi prvakinj nastopale tudi v začetku prihodnjega leta.

V Volgogradu je z osmimi zadetki izstopala Mirjeta Bajramoska, pet pa jih je k zmagi prispevala Alja Koren. "Me se že aktivno pripravljamo na novo tekmo. S puncami smo si ogledale posnetek prejšnjega dvoboja. Videle smo, kaj smo naredile narobe in to bomo skušale popraviti. Dinamo bo v Ljubljano prišel še bolj motiviran, saj smo jih me porazile na njihovem terenu. Ampak tudi me smo motivirane in to bomo tudi pokazale na igrišču," je odločna Korenova.

"Ta tekma bo potekala drugače. Prepričana sem, da bo Dinamo vsaj tako dober kot na prvem dvoboju, če ne boljši. Mi pa bomo tudi poskušali biti boljši, saj ne nazadnje igramo pred domačimi navijači. Pri nas večjih kadrovskih sprememb ne bo, tudi taktika bo podobna in upam, da bo to dovolj za dober rezultat," pa je dejala trenerka Krima Marta Bon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.