Šport
22 ogledov

S Castrolom na svetovno prvenstvo!

Žurnal24 main
Castrol vas vabi, da sodelujete v nacionalni SMS nagradni igri »S Castrolom v Južno Afriko«, preko katere lahko pridete do ogleda srečanja svetovnega prvenstva med Slovenijo in ZDA.
 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Največji letošnji športni dogodek, svetovno prvenstvo (SP) v nogometu, je tako rekoč pred vrati (začenja se 11. junija), s tem pa tudi vprašanja in žolčne razprave o tem, kdo bo končni zmagovalec, kdo bo presenetil in kdo razočaral, predvsem pa, kako se bo na »mundialu« odrezala Slovenija.

Dogajanje v zvezi s SP in slovensko reprezentanco bo večina spremljala pred malimi zasloni, vi pa jo lahko spremljate kar na samem prizorišču! CASTROL, eden glavnih sponzorjev SP, vas namreč vabi, da sodelujete v veliki nacionalni SMS nagradni igri »S Castrolom v Južno Afriko«, ki poteka med 7. aprilom in 20 majem.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prva nagrada (5-krat) je vstopnica za nogometno tekmo SP Slovenija : ZDA, ki se bo 18. 6. 2010 odvila v Johannesburgu. Nagrada vključuje letalski prevoz Ljubljana–Johannesburg, nastanitev v hotelu (4****), ogled tekme, letalski prevoz Johannesburg–Ljubljana (skupaj 4 dni), vizum, vključno z vsemi letališkimi pristojbinami.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main