Šport
9 ogledov

S PartyPokrom na WPT

wpt, poker PokerNews.si
Temu, da bo že čez nekaj tednov turneja WPT gostovala v Portorožu, ni več treba namenjati besed. Nekaj pa jih je zagotovo treba nameniti kvalifikacijam za ta turnir, ki od danes potekajo na PartyPokru.

Prek njih si lahko tudi vi, povsem ZASTONJ, priigrate svoj WPT-paket v vrednosti kar 7.200 $! Glede na to, da bo prijavnina za glavni turnir znašala kar 3.300 €, si bo večina naših igralcev verjetno le stežka privoščila nastop na njem. A samo zato, ker vaši žepi niso tako polni, še ne pomeni, da morate prvi WPT-turnir na slovenskih tleh spremljati zgolj kot gledalec. Z današnjim dnem, se kot že rečeno, na PartyPokru namreč začenjajo kvalifikacije za WPT-pakete. Te pa bodo trajale vse do nedelje, 3. julija, ko bodo podeljeni še zadnji paketi za Glavni turnir WPT Slovenia.

Do svojega WPT-paketa pa lahko tudi tokrat pridete povsem zastonj, saj vam bodo vsak dan na razpolago brezplačni turnirji, prek katerih se boste lahko uvrstili na satelitski turnir prvega nivoja. Prek teh dnevnih satelitov (prijavnina 1 $ ali 6 $) pa se boste lahko prebili v večerni finale (42 $), kjer bo za vsakih 10 tekmovalcev podeljena ena vstopnica za nedeljski kvalifikacijski turnir.

Ta finalni kvalifikacijski turnir, ki bo na sporedu vsako nedeljo ob 21.30 (po našem času), pa bo služil kot zadnje sito, prek katerega se bodo do svojih WPT-paketov dokopali le najboljši. Vsak od teh turnirjev (na sporedu bodo trije – 19. & 26. junija ter 3. julija) se ponaša z zagotovljenim nagradnim skladom enega WPT-paketa, vendar pa bo glede na obisk ta nagradni sklad lahko še veliko večji, saj bo vanj za vsakih 20 nastopajočih naknadno dodan še po en paket (prijavnina sicer 390 $).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.