Šport
21 ogledov

S šolo teka lahko nastopite na maratonu

Adidas šola teka Adidas
Adidas, diamantni sponzor Ljubljanskega maratona, pripravlja že tradicionalno šolo teka, ki letos predstavlja tudi uradne priprave na Volkswagen 20. Ljubljanski maraton.

Letošnja, četrta zaporedna edicija bo namenjena tako rekreativnim kot tudi polprofesionalnim tekačem, ki se želijo ustrezno pripraviti na največjo tekaško preizkušnjo v Sloveniji.

V sklopu projekta, ki bo obsegal sedem mesecev treningov, bodo udeleženci pod vodstvom profesionalnih trenerjev osvojili pravilno tekaško tehniko in osnove primernega prehranjevanja, spoznali se bodo s pravo opremo ter zaščito pred poškodbami, predvsem pa gradili na kondicijski pripravljenosti. Kot zagotavlja Blaž Strožer, glavni trener v adidas šoli teka, bodo oktobra prav vsi udeleženci šole kondicijsko in tehnično podkovani, da uspešno premagajo zastavljeno razdaljo na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu. 

Adidas šola teka | Avtor: Adidas Adidas
Po treh izredno uspešnih letih bo letos adidas šola teka potekala na dveh novih lokacijah; poleg Ljubljane in Celja boste lahko tekaške izkušnje nabirali še v Domžalah in Kranju. V sklopu sedemmesečnih priprav bodo tekaški navdušenci deležni dveh skupinskih treningov na teden, individualnega kondicijskega programa, adidas tekaške majice in še nekaterih drugih ugodnosti.

Prijavnina za vseh sedem mesecev znaša 84 evrov, prijave pa zbirajo do srede, 25. marca 2015, na spletni strani www.adidas-solateka.si. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.