Šport
36 ogledov

Še eno reprezentančno slovo

franck ribery Reuters
Franck Ribéry se je pri 31 letih in 82 nastopih odločil posloviti od francoske reprezentance. Želi se bolj posvetiti družini in klubskim obveznostim.

Ribéry je izpustil svetovno prvenstvo v Braziliji zaradi kroničnih težav s hrbtom. "Zdaj je pravi čas za takšno odločitev. Več se želim posvečati družini in se bolj osredotočiti na naloge pri Bayernu. Moje mesto v francoski izbrani vrsti lahko z mirno vestjo prepustim številnim odličnim mladim nogometašem," je za Kicker dejal strelec 16 zadetkov za les Bleus.

"Vedeti moraš, kdaj je treba končati. Doživel sem veliko reči, zdaj je čas, da v ospredje stopijo nekateri drugi. Bili so vzponi in padci, zdaj pa je čas za novo poglavje v mojem življenju," je še dejal nogometaš Bayerna.

Ribéry, ki po spreobrnitvi v muslimansko vero nosi tudi ime Bilal Yusuf Mohammed, je prvo tekmo za Francijo odigral leta 2006 proti Mehiki, ko so galski petelini slavili z rezultatom 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.