Šport
31 ogledov

Šest odločitev, od Slovencev le Flisar

filip flisar olimpijske igre soči Stanko Gruden/STA
Trinajsti tekmovalni dan olimpijskih iger prinaša šest končnih odločitev. Od slovenskih predstavnikov bo nastopil le smučar prostega sloga Filip Flisar.

Nordijski kombinatorci bodo opravili ekipno tekmo na veliki skakalnici in v teku na 4 x 5 kilometrov, smučarje prostega sloga čaka dopoldne smučarski kros, popoldne pa smučarke nastop v snežnem žlebu. V umetnostnem drsanju se bo končalo tekmovanje v ženski konkurenci s prostim programom, podelili pa bodo tudi medalje v curlingu za ženske; v finalu sta Kanada in Švedska. Konec bo tudi ženskega hokejskega turnirja – za zlato se bosta potegovali severnoameriški tekmici ZDA in Kanada.

Slovenske barve zastopa Filip Flisar

V Sočiju bo 13. dan iger nastopil le en slovenski predstavnik. Smučarja prostega sloga Filipa Flisarja čaka že ob 8.45 nastop v kvalifikacijah smučarskega krosa; če bo uspešen, bodo finalne vožnje ob 10.30.

Prav veliko predtekmovalnega dogajanja danes ne bo; poleg smučarjev prostega sloga v krosu se bodo popoldne v kvalifikacijah pomerile njihove kolegice v snežnem žlebu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.