Šport
47 ogledov

Slišković zapušča Celjane

Ivan Slišković Saša Despot
Hrvaški rokometni reprezentant Ivan Slišković bo po koncu sezone zapustil celjsko ekipo in se preselil v madžarski Veszprem.

"Po dveh sezonah v Celju bom naredil še korak naprej v svoji karieri in se preselil v Veszprem. Gre za enega štirih največjih klubov na svetu, kar je bil moj pogoj, da razmišljam o odhodu iz Celja. Tu sem se namreč počutil fenomenalno. Vse je bilo na najvišji ravni, počutil sem se resnično kot doma. Ekipa, trener, navijači, vsi v klubu, prav vse je enkratno, zato se že zdaj, pa čeprav bom tu nastopal še do konca sezone, zahvaljujem za vse," je dejal hrvaški levi zunanji igralec.

"V tej sezoni želim doseči tisto, kar smo v prejšnji, torej osvojiti oba domača naslova in se na ta način posloviti na najboljši možni način. Pričakujem, da bom na Madžarskem napredoval, poleg tega pa se bomo s to ekipo borili tudi za najvišja mesta v Evropi, kar bo gotovo dodaten izziv, ki se ga že veselim. Celju bom za vedno hvaležen za vse," je dodal Slišković.

V Veszpremu igrajo številni nekdanji igralci celjskega kluba, kot so Gašper Marguč, Mate Lekai, Mirsad Terzić, Mirko Alilović in Renato Sulić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.