Šport
36 ogledov

Slovenca bosta sodila v finalu OI

Peter Ljubič sodnik EPA
Slovenska rokometna sodnika Nenad Krstič in Peter Ljubič bosta pravico delila na finalni tekmi olimpijskega turnirja med Švedsko ni Francijo. Velika čast in priznanje za slovenski rokomet.

V finalu izjemno kvalitetnega rokometnega turnirja na olimpijskih igrah v Londonu se bosta pomerili reprezentanci Francije in Švedske. Galski petelini so v polfinalu izločili Hrvate, severnjaki pa Madžare. Da bo v velikem finalu z začetkom ob 16. uri vse teklo po pravilih, bosta poskrbela slovenska sodnika Nenad Krstič in Peter Ljubič. Svetovna rokometna zveza je namreč ravno uveljavljeni slovenski sodniški par izbral za sodnika na finalni tekmi v Londonu.

Krstič in jubič sta do sedaj na olimpijskem turnirju na Otoku sodila že pet tekem in svoje delo opravila odlično, v nasprotnem primeru ju zagotovo ne bi doletela velika čast sojenja finalne tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.