Šport
34 ogledov

Balić: "In ti mene pošiljaš ven"

Ivano Balić Reuters
Hrvaški rokometaši so v polfinalu olimpijskega turnirja znova klonili proti Franciji. Poraz je razbesnel predvsem legendarnega Ivana Balića.

Eden najboljših rokometašev v zadnjem desetletju je po mnenju mnogih, predvsem pa hrvaških medijev, dobil premajhno minutažo v dvoboju z galskimi peteleini. Prvič je v igro vstopil šele v zadnji tretjini prvega polčasa, igra Hrvatov pa je takrat stekla precej bolje.

A v drugem delu igre je Ivano Balić znova obtičal na klopi, namesto njega pa je selektor Slavko Goluža še vedno zaupal Domagoju Duvnjaku, ki pa je imel met 0/7. Naposled je imel vsega dovolj tudi Balić, na Golužo pa je posmehljivo naslovil vprašanje: "In ti mene pošiljaš iz igre?"

Francozi so si nato priigrali še višjo prednost, Balić pa je ob minuti odmora ponorel. "Dva jeb..a meseca smo se pripravljali, zdaj pa igramo kot pič... To je sramota, mene je sram," je bil ogorčen Balić. A tudi to ni pomagalo. Francozi se bodo v finalu pomerili s Švedi, hrvaški rokometaši pa bodo za bronasto kolajno zaigrali proti Madžarom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.