Šport
5103 ogledov

Slovenec zapretil srbskemu asu, sledil je takojšen odgovor

Darko Stosić Instagram Darko Stošić
Slovenski MMA borec je po odmevni zmagi v Stožicah izzval srbskega zvezdnika. Na odgovor mu ni bilo treba dolgo čakati.

"Darko, nokavtiran boš v Beogradu. To ti obljubljam. Nokavtiran boš. Zapomni si, kaj ti govorim danes. Darko Stošić, nokavt! V Beogradu boš poljubljal kletko FNC-ja."

S temi besedami je slovenski zvezdnik mešanih borilnih veščin Miran Fabjan po zmagi v Stožicah, kjer je po samo 45 sekundah opravilč z Mariem Žgelo, izzval trenutno enega najbolj zastrašujočih MMA borcev iz regije Darka Stošića.

"Ko premagam Darka Stošića, želim, da mi izročite krono z napisom: 'številka ena'," je pristavil Fabjan, znan tudi kot 'slovenski Rocky'.

Fabjan | Avtor: Print Screen Print Screen

Na odgovor srbskega težkokategornika mu ni bilo potrebno dolgo čakati. Ustni dogovor glede njunega dvoboja 1. junija na beograjskem FCN dogodku je že sklenjen, manjka samo še uradna potrditev.

"Miran je poskrbel za kaos na regionalni sceni in čeprav dvoboj glede na rang in statistiko nima prav nobenega smisla, sem se pripravljen pomeriti z njim, kot sem obljubil. Ker so ljudje zainteresirani za ta dvoboj. Ustno sva se dogovorila in si segla v roke, zdaj čakava na ponudbo FCN-ja, potem pa bomo videli, ali je to v tem trenutku finančno izvedljivo," je za srbski Telegraf dejal Stošić.

Fabjan se je po zmagi v Stožicah pohvalil, da že 20 let "vadi, kako onesposobiti in ubiti človeka", kar bo, tako Fabjan, na svoji koži občutil tudi Stošić.

"Kar naj trenira še naprej, to mu res toplo priporočam. Če pride do tega dvoboja, tudi 20 let treninga ne bo dovolj," mu je še sporočil Srb.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar MS
    MS 12:49 02.april 2024.

    To kar počnejo ti primitivni silaki ni šport! Fabjan se je po zmagi v Stožicah pohvalil, da že 20 let "vadi, kako onesposobiti in ubiti človeka", Vse je povedal o psihičnem ustroju teh "gladiatorjev"!