Šport
141 ogledov

Slovenki do uspeha kariere

Tjaša Kotnik Aleš Oblak
Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar sta zablesteli na turnirju v Bakuju.

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta na turnirju evropske serije CEV Satellite v Bakuju osvojili tretje mesto in se veselili najboljšega dosežka v karieri. Njun uspeh sta s petim mestom dopolnila Nejc Zemljak in Vid Jakopin.

Jančarjeva in Kotnikova, ki sta moči združili šele v letošnji sezoni, sta na mednarodnih turnirjih nanizali že nekaj dobrih rezultatov, v Bakuju pa sta se prvič povzpeli na stopničke.

"Zelo sva veseli današnje uvrstitve in se že veseliva novih izzivov. Najbolj pa sva veseli zato, ker napredujeva v svoji igri, in upam, da bova tudi v nadaljevanju sezone igrali dobro. Zdaj najprej odhajava na turnir na Nizozemsko, nato pa naju čaka še pot v Sydney," je po koncu turnirja dejala Jančarjeva, ki je tako razkrila, da sezona za dekleti še ni zaključena.

Za Zemljaka in Jakopina je bil to prvi skupni turnir v evropski seriji (Zemljak je pred tem igral z Janom Pokeršnikom, ki pa ima zdaj obveznosti v dvoranski odbojki).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice