Šport
104 ogledov

Spet vonj po znoju in krvi: "Rocky" proti "Semtexu"

Miran Fabjan FFC 12 Tivoli kickboks
1/3
FFC
Prihodnji petek, 25. aprila, se bo v ljubljanski Hali Tivoli odvilo 12 zanimivih borb v okviru Final Fight Championshipa (FFC).

Glavni zvezdi večera bosta najboljši slovenski kikbokser Miran Fabjan in Britanec Paul Daley - Semtex. Dvoboj med njima bo vrhunec večera, borbe pa se bodo začele ob 20. uri.

Eksplozivni Daley bo za Fabjana zagotovo največji izziv v njegovi karieri; Britanec je namreč izjemno nevaren, ko ne gre za borbo po pravilih MMA, kar je že velikokrat dokazal s številnimi nokavti v borbah K1. Dvoboj slovenskega Rockyja in Semtexa bo gotovo atraktiven in vznemirljiv, saj tudi Fabjan s svojimi potezami zna dvigniti občinstvo na noge.

Simonič na nizozemskega "vojaka"

V programu MMA bo v središču pozornosti Dion Staring - The Soldier. Nizozemec je nastopil po vseh večjih ringih sveta, gre za spoštovanega veterana evropske borilne scene. Pred dvema letoma se je boril tudi proti sloveitemu Danielu Cormieri v Strikeforceu, na dogodkih FFC pa je debitiral lani v Zagrebu, kjer je premagal domačega upa Anteja Delijo. Nizozemcu se bo po robu postavila vzhajajoča zvezda slovenske scene – Tomaž Simonič.

Občinstvo v Tivoliju bo gotovo glasno pozdravilo tudi preostale slovenske kikbokserje, ki bodo sodelovali na spektaklu: Mirka Vorkapića, Sama Petjeta, Roka Štrucla in Denisa Chorchypa, v programu MMA bosta sodelovala še Bor Bratovž - Playbor (največji zvezdnik slovenskih MMA-borcev) in Primož Vrbinc.

Z Žurnalom do vstopnic

Tri dni pred dogodkom, v torek, 22. aprila, se boste ob 19. uri lahko tudi družili z borci in dobili njihove avtograme. Druženje bo potekalo v trgovini Proteini.si v ljubljanskem BTC. Tehtanje borcev bo v četrtek, 24. aprila, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani. Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima, deset vstopnic (po dve za pet nagrajencev) pa si lahko priskrbite tudi, če pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Vse podrobnosti nagradne igre lahko najdete na tej povezavi.

Seznam borb (FFC 12 MMA):

Dion Staring (Niz) vs. Tomaž Simonič (Slo)
Primož Vrbinc (Slo) vs. Viktor Halmi (Mad)
Bor Bratovž (Slo) vs. David Zawada (Nem)
Ivica Trušček (Hrv) vs. Oleg Bagov (Rus)
Antun Račić (Hrv) vs. Zoltan Turi (Mad)
Luka Jelčić (Hrv) vs. Valentin Nikolov (Bol)

Seznam borb (FFC 12 Kick boks):

Paul Daley (VB) vs. Miran Fabjan (Slo)
Mirko Vorkapić (Slo) vs. Teo Mikelić (Hrv)
Denis Chorchyp (Slo) vs. Darian Paladin (Hrv)
Samo Petje (Slo) vs. Kevin Hesseling (Niz)
Rok Štrucl (Slo) vs. Elmir Mehić (BiH)
Mladen Kujundžić (Hrv) vs. Dženan Poturak (BiH) 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.