Šport
63 ogledov

Športne legende znova dobrodelne

Cimerotić Kotnik All Star Katarina Ponjavić
Devetega junija se v dvorani Tivoli obeta športni dogodek, na katerem se bodo predstavile slovenske legende iz osmih različnih športov. Merile se bodo v košarki in dvoranskem nogometu, izkupiček prireditve pa bosta organizatorja, društvo Olimpiki ter nekdanji slovenski košarkar Slavko Kotnik, namenila mladinskemu domu Malči Beličeve

V Tivoliju se bodo od 15. ure dalje - osrednja tekma se začne ob 18.00 - zbirali nekdanji in nekateri zdajšnji asi slovenskega športa, med njimi bo večina košarkarjev in nogometašev, družbo pa jim bodo delali boksar Dejan Zavec, smučarski skakalec Primož Peterka, atlet Primož Kozmus, hokejist Tomaž Vnuk, odbojkar Jasmin Čuturič, alpski smučar Rene Mlekuž in drugi.

Ekipi bosta vodila Zlatko Zahovič in Matjaž Smodiš. V ekipi Zahoviča bodo: Dejan Zavec, Jasmin Čuturič, Rene Mlekuž, Slavko Kotnik, Sani Bečirović, Dušan Hauptman, Veljko Petranović, Roman Horvat, Darko Mirt, Milenko Ačimović, Mladen Rudonja, Marinko Galič, Gregor Židan in Ermin Rakovič. Na drugi strani pa bodo: Primož Kozmus, Tomaž Vnuk, Primož Peterka, Rašo Nesterović, Boris Gorenc, Goran Jagodnik, Slavko Duščak, Ivica Jurković, Sebastijan Cimirotič, Sašo Udovič, Ermin Šiljak, Matjaž Kek in Miran Pavlin.

Trenerske vloge si bodo razdelili Ivo Daneu, Memi Bečirovič, Bojan Prašnikar in Brane Oblak, za ravnovesje telesnih naporov in ugodnega počutja bo poskrbel legendarni Daso Šercer, za satirično humorne vložke Tone Fornezzi Tof, tekmi pa bosta z mikrofoni v rokah spremljala Tom Lajevec in Andrej Stare. V uvodnem protokolu prireditve All Legends bosta sodelovali tudi priznana slovenska psihologinja in profesorica Gabi Čačinovič Vogrinčič in predsednica društva Olimpiki Nataša Kadunc.

Vstopnice za dogodek so na voljo na prodajnih mestih Eventim, izkupiček prireditve pa bosta organizatorja predala mladinskemu domu Malči Beličeve, ki bo sredstva porabil za organizacijo zaključnega izleta ter za obnovo športnega igrišča na Vojkovi cesti v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.