Šport
6475 ogledov

Sramota! Rokoborec pljunil otroka, oče povsem znorel

devin danger Reševalni pas/Twitter
Rokoborec je izzval besno reakcijo dekličinega očeta.

Šov je pomemben del rokoborskega spektakla, a tokrat je neodvisni rokoborec krepko prestopil mejo dobrega okusa. Devin Danger je ob prihodu v dvorano ponudil roko mladi deklici, ko pa mu je ta segla nasproti, je roko umaknil in jo pljunil.

Nato je nič hudega sluteč nadaljeval svojo pot proti ringu, saj ni pričakoval, da se bo za njim pognal dekličin oče. Ta je brez kakršnegakoli pomisleka planil na rokoborca in začel neusmiljeno udrihati po njem.

Šokanten posnetek incidenta se je hitro razširil po družbenih omrežjih, Devon Danger pa je postal tarča javnega linča. Na udaru se je znašla tudi njegova družina. Kasneje se je za neumnost opravičil.

"Družini Campa bi se rad opravičil za napačno presojo. Tudi sam sem oče, zato povsem razumem vašo reakcijo. Upam, da sva med pogovorom po predstavi razčistila vse, kar ste želeli, v nasprotnem primeru me lahko neposredno kontaktirate," je zapisal borec in se opravičil še organizatorjem dogodka. 

"S svojim vedenjem nisem škodoval le sebi, temveč tudi ženi in otrokom, ki so tarča groženj, prav tako pa sem vrgel slabo luč na organizacijo, ki jo zelo spoštujem," je sporočil in dodal: "Zelo sem jezen nase. Upam, da mi boste lahko odpustili, saj vsi delamo napake, nekateri bolj idiotske kot drugi."

Komentarjev 2
  • Pepe007 07:55 09.april 2018.

    Tukaj vidim en kup kretenov. Tisti, ki v tem nastopajo in tisti, ki to gledajo. Rabiš oboje. In da nekdo pripelje tja otroka, je verjetno nekaj z njim resno narobe.

  • maresem 07:15 09.april 2018.

    Kreten idiotski.