Šport
10595 ogledov

Sramoten incident med intervjujem v živo

ebel pretep Print Screen
Hokejista sta se stepla med televizijskim intervjujem v živo.

Incident se je zgodil med tekmo hokejske lige Ebel v zagrebški dvorani Dom Sportova, kjer domuje hokejski klub Medveščak.

Domači hokejist Tom Zanoški, ki je bil v sezoni 2014/2015 član ljubljanske Olimpije, se je pogovarjal z novinarjem televizijskega programa Servus TV, ko se je vanj obregnil član gostujoče ekipe HC Bolzano Chris DeSousa.

Fanta sta si skočila v lase in vnel se je pretep, v katerem je udarec s palico 'pokasiral' tudi predstavnik sedme sile. Kaotičen prizor je dodobra začinil tradicionalno klišejski televizijski intervju med hokejskimi tretjinami.

Hokejista sta si vpričo kamere izmenjala nekaj udarcev, preden so ju varnostniki in soigralci uspeli ločiti. Oba je doletela izključitev, kar je botrovalo nezadovoljstvu domačih navijačev, ki so menili, da je za incident odgovoren DeSousa.

ebel pretep | Avtor: Print Screen Print Screen

Pretepaški vložki so v hokeju nekaj običajnega, precej redkeje pa se zgodi, da hokejisti s pestmi obračunajo izven ledene ploskve. Za zdaj še ni jasno, ali bo vročekrvneža doletela še kakšna naknadna kazen.

Bolzano je v Zagrebu povedel z golom Angela Micellija v sedmi minut, za domače pa je v 54. minuti izenačil Tyler Morley. Veselje Medveščaka ni trajalo dolgo, manj kot tri minute kasneje je za zmago italijanske ekipe (2:1) poskrbel Michael Angelidis.

Bolzano ostaja na zadnjem mestu lestvice razširjenega avstrijskega prvenstva, Medveščak je osmi.

Komentarjev 1
  • alen04 13:24 18.december 2017.

    golazen kockasta kdo pa drug kot gnide nagravžne!!!!!!!

Sorodne novice