Šport
40 ogledov

Stevanović: "Pomembno je srce!"

Dalibor Stevanović je na Nizozemskem odigral svojo tretjo sezono. (Foto: MC NZS. MC NZS.si
Rezervist v slovenski nogometni reprezentanci, Dalibor Stevanović, je na tiskovni konferenci spregovoril o možnostih Slovenije proti ZDA. "Niso nepremagljivi," pravi vezist Vitesseja.

"Pomembna je veličina srca, ne države,“ pred tekmo velikih ZDA in male Slovenije sporoča Dalibor Stevanović. Po zmagi nad Alžirijo bi se varovanci Matjaža Keka v primeru novih treh točk v petek že uvrstili v osmino finala svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki.

Simič povabil Pahorja
Če se Slovenija iz skupine C uvrsti v drugi krog, jo bo s tribun, kot kaže, spremljal tudi predsednik vlade. "Govoril sem s Pahorjem in ga povabil na osmino finala,“ nam je včeraj zaupal predsednik NZS Ivan Simič.

Ogromno volje in želje
Po točki z Anglijo na prvi tekmi so tudi Američani samozavestni. To pa ne spreminja slovenskih načrtov. "Skušali bomo zmagati, imamo ogromno volje in želje,“ zagotavlja vezist nizozemskega Vitesseja in dodaja: "Po Alžiriji se nam odpira priložnost za preboj v osmino finala. Moramo si podrobneje ogledati igro ZDA, analizirati  njene slabe in dobre stvari. Dali bomo vse, da tekmo speljemo v svojo korist.

Niso nepremagljivi
V slovenskem taboru so si v neposrednem prenosu ogledali remi med Anglijo in ZDA. "Američani so dobra ekipa. Vendar če odigramo, kot znamo, niso nepremagljivi,“ je ocenil Stevanovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.