Šport
20 ogledov

Storil samomor po porazu svoje ekipe

Danny Welbeck EPA
Navijač rdečih vragov je storil samomor po porazu njegovih ljubljencev proti Arsenalu v četrtfinalu FA pokala.

Neimenovani 42-letni navijač Manchester Uniteda iz kenijskega okrožja Kilifi je v torek končal svoje življenje zaradi poraza rdečih vragov v četrtfinalu FA pokala proti Arsenalu (1:2).

Nesrečnež se je z mosta Kilifi, gre za eno najdaljših tovrstnih konstrukcij v Afriki, vrgel v Indijski ocean in se utopil. Njegov prijatelj je za kenijski Goal dejal, da se je 42-letnik pred srečanjem širokoustil, da bo United ponižal topničarje.

Pred letom je nastradal navijač topničarjev

Na črni celini so dvoboji med Arsenalom in Unitedom sicer že povzročili nekaj drame. Pred dobrim letom je Henry Dhabasani iz Ugande stavil z Rashidom Yigo, da bo Arsenal dobil tekmo na Old Traffordu. Zastavil je svojo hišo, Yiga pa mu je odvrnil z "vplačilom" svoje nove Toyote Premio, v primeru, da bi United izgubil, pa je Dhabasaniju ponudil tudi svojo ženo.

Stavo sta sklenila v pisni obliki, lokalni vodje in navijači pa so bili priče. Dhabasani, ki je poročen s tremi ženami in ima pet otrok, se je ob koncu tekme nezavesten zgrudil, ko je United slavil z golom nekdanjega topničarja Robina van Persieja (1:0). Kasneje je več navijačev Manchester Uniteda vdrlo v Dhabasanijevo hišo in ga skupaj z družino izselilo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.