Šport
11256 ogledov

Supernavijač ga je zmotil med večerjo, sledilo je nekaj neverjetnega

Šport: Supernavijač ga je zmotil med večerjo, sledilo je nekaj neverjetnega Print Screen
Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je bil tako ganjen, da je zvestega navijača nemudoma objel.

Nekdanji najboljši igralec sveta Roger Federer kljub daljši odsotnosti od teniških igrišč ostaja velik ljubljenec občinstva, tokrat pa je s pristno in nič kaj zvezdniško reakcijo ob snidenju s supernavijačem znova pokazal, zakaj tudi v jeseni kariere ostaja najbolj priljubljen tenisač na svetu.

Švicar se je pred dnevi mudil v neki restavraciji, kjer je večerjal v družbi prijateljev. Mirno druženje je nenadoma prekinil Federerjev goreč podpornik, ki se je povsem naključno znašel v istem prostoru s svojim idolom. 

Ker je želel izkoristiti edinstveno priložnost, je teniški legendi kar vpričo vseh gostov izpovedal svojo naklonjenost. "Roger! Imam tvojo tetovažo. Ti si moj največji navdih in resnično nisem pričakoval, da te bom srečal tukaj," je dejal, nato pa na pobudo drugih obiskovalcev pristopil k tenisačevi mizi in mu tetovažo pokazal od blizu.

Dvodelni tatu vsebuje teniško igrišče in slavni citat 40-letnega veterana: "Trdega dela ni mogoče zaobiti, sprejmi ga!"

Federerja je prizor tako ganil, da je vstal s stola in navijača objel. "Ali se ti šališ?" je ob tem navdušeno dejal.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Federer je s Toura odsoten vse od poraza na lanskem Wimbledonu. Kmalu po tem je prestal še tretjo operacijo kolena v zadnjih dveh letih.

Na igrišča se bo predvidoma vrnil na septembrski ekshibiciji Laver Cup, zatem pa naj bi zaigral še na domačem turnirju v Baslu. Bolj aktiven naj bi bil v letu 2023, vendar bo vse odvisno od njegovega fizičnega počutja.

Roger Federer je najbolj priljubljen teniški igralec vseh časov in 19-kratni prejemnik ATP-jeve nagrade Fans' Favourite (2003-2021). V spletnih anketah, kjer ljubitelji tenisa izbirajo svojega favorita, je Švicar nepremagan že od daljnega leta 2003.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice