Šport
8083 ogledov

Svetovni prvak otipaval ženo, grozi mu zapor

Mark Williams Reševalni pas/Twitter
Zakonski par si je privoščil oddih, končalo bi se lahko zelo slabo.

Mark Williams je v finalu letošnjega svetovnega prvenstva v snookerju premagal Škota Johna Higginsa in prišel do svoje tretje tovrstne lovorike. Po sezoni si je v družbi žene Joanne privoščil dopust v Dubaju in si polnil baterije za prihodnjo sezono.

mark williams Svetovni prvak Šport Držal obljubo in nag stopil pred novinarje

43-letni Valižan Williams je v enem od večerov v Združenih arabskih emiratih s soprogo užival v bazenu, oba sta očitno popila kar precej alkohola. "Štiri ure in pol spodobnega pitja v baru na bazenu. Kar naenkrat se je stemnilo," je v enem od tvitov zapisal Williams in nato dodal še kar malce nespodobno sporočilo o uriniranju v vodo.

Tudi soproga je bila očitno dobro razpoložena. Možu je kar prek Twitterja sporočila, da ne ve, kaj ga čaka, uporabila je tudi nekaj precej nazornih izrazov. Zakonca sta vse skupaj podkrepila s fotografijami.

Po strogih zakonih v ZAE pa sta Mark Williams in njegova žena kar krepko prestopila meje. Javno izkazovanje naklonjenosti je tam namreč lahko problematično, nekateri turisti so zašli v težave že zaradi poljubljanja. Če bi njuno početje kdo prijavil, potem bi se lahko njun obisk Dubaja neprostovoljno podaljšal.

Britanski tabloid Mirror je poročal, da so Williamsa in njegovo ženo opozorili, da ju ob morebitni vrnitvi v ZAE čaka zaporna kazen.

Komentarjev 2
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 15:52 12.oktober 2018.

    In to mi uvažamo v Slovenijo!? Kmalu ne boš več smel niti lastne žene kušnit saj bo povsod po Evropi zavladal islam,ki pa ni demokracija ampak sekta zla!! Ženske ukrepajte kmalu boste postale stroji za rojevanje bez vseh pravic!!

  • perhan63 11:45 12.oktober 2018.

    evo kultura miru..jebeš islam