Šport
773 ogledov

"Ta j***na p***ica me je hotela zadeti"

Sloane Stephens epa
Tekom teniškega dvoboja med znanima igralkama je prišlo do grdega spora. Posredovati je morala celo sodnica, ki je tudi zapustila svoj stol, da bi umirila strasti.

Prvo kolo WTA turnirja v Pekingu je postreglo z dramatičnim dvobojem ter grdim sporom med rusko tenisačico Anastasio Pavlyuchenkovo in Američanko Sloane Stephens.

Incident se je pripetil v drugem nizu, ob vodstvu Stephensove 5:2, ko je Rusinja zahtevala zdravniški odmor. Američanka ni verjela v pristnost nasprotničine poškodbe in je preprosto eksplodirala.

"Ob 5:2 kličeš zdravnika? Smešna si, nisi poškodovana!" se je jezila Stephensova, ki je bila prepričana, da jo želi nasprotnica zgolj vreči iz ritma.

"Od kod ti veš, če sem poškodovana?" ji je odgovorila Pavlyuchenkova. Na srečo pa je v tem trenutku sodnica že zapustila svoj stol ter poizkusila umiriti vrele strasti.

Stephensova je nato niz mirno pripeljala do konca ter izenačila na 1:1.

Tudi tretji niz nato ni minil čisto mirno, saj je tekom borbe na mreži Anastasia namerila udarec naravnost v telo nasprotnice, kateri se je iz ust dal razbrati sočen komentar: "Ta je***a pr***ca me je hotela zadeti."

Stephensova je na koncu obračun dobila z izidom 2:1 (6:7, 6:4, 6:4), nasprotnici pa sta si na koncu vseeno športno segli v roko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.