Šport
25 ogledov

Tekaški pozdrav jeseni tudi z masažo

tekaški pozdrav jeseni na krasu 2010
1/14
Miha Grgič Jelen
Rekreativni tekači, oči na peclje. V soboto lahko v Sežani ujamete še eno zadnjih prireditev, namenjenih kolektivnemu razmigovanju udov. Start je ob 12. uri, časa za prijavo imate do četrtka, na cilju vas čakata jota in masaža. Startnina za odrasle je 13 evrov. Za skomine objavljamo serijo lanskih fotografij.

Na sobotno popoldne bodo Kras še zadnjič v letošnji tekaški sezoni obiskali tekači iz vse Slovenije pa tudi iz Italije in morda še od kje drugje. Tekaški pozdrav jeseni na Krasu, športna prireditev v Sežani, je dobra priložnost, da se vsi ljubitelji teka s pretečenimi nekaj več kot osmimi kilometri poslovijo od letošnje tekaške sezone, ki je bila dolga, morda tudi naporna, a vsekakor migajoča.

Prireditev – prijavite se lahko TUKAJ – sodi ob bok Malemu kraškemu maratonu, ki bo mimogrede 25. marca prihodnje leto, toda občutki ob zadnjih sončnih žarkih v letošnjem letu bodo poskrbeli za v tekaškem smislu besede magično vzdušje. Lani je tega okusilo nekaj manj kot tisoč hitrih in malo manj hitrih tekačev. Kraške jote s klobaso ni zmanjkalo, letos pa se bodo pri Pulz Športu dodatno potrudili, da bodo vsi v cilju prišli na vrsto tudi na masažni mizi. Premierno se bodo najmlajši na 300-metrsko preizkušnjo podali pol ure pred startom glavnega teka in s tem poskrbeli za ogrevanje navdušenih staršev in ostalih gledalcev ob štartno-ciljni ravnini. Tekači se bodo nekaj minut pred startom ogrevali z Blažem Kavčičem, ki je v torbo že pospravil kamere in ostale pripomočke za posebno analizo teka številnih rekreativcev. Za konec pa še to, da meteorologi ne napovedujejo padanja ošpičenih prekel, kvečjemu kakšen sončni žarek več. 

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.