Šport
22 ogledov

"Tina raztura v vseh disciplinah"

Janica Kostelić Kranjska Gora slalom pokal Vitranc svetovni pokal alpsko smučanj Saša Despot Janica Kostelić
Hrvaška smučarska šampionka Janica Kostelić nestrpno pričakuje ženski in moški slalom za 'Snežno kraljico' na zagrebškem Sljemenu. Še posebej se veseli nastopa Tine Maze.

"Zelo me veseli, da sta tekmi za svetovni pokal na Sljemenu dobili zeleno luč. Pogrešala sem ta spektakel, ki poleg vrhunskega smučanja, ponuja tudi odlično zabavo," je na svojem blogu zapisala Janica Kostelić, ki v smučarskem 'pokoju' pozorno spremlja dogajanje v svetovnem pokalu.

Dvaintridesetletna dobitnica štirih zlatih medalj na olimpijskih igrah, petih zlatih kolajn na svetovnih prvenstvih ter trikratna zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala z nasveti aktivno pomaga bratu Ivici in ostalim hrvaškim reprezentantom in reprezentatkam ter skrbi za promocijo 'Snežne kraljice', ki se je ravno po njeni zaslugi znašla v koledarju za svetovni pokal.

Tina bo lovila zmago 4. januarja

Janica se veseli slalomov v obeh konkurencah, ki bosta na spredu 4. in 6. januarja, med favoritkami, tako za zmago v Zagrebu kot tudi v skupnem seštevku svetovnega pokala, pa izpostavlja slovensko smučarsko kraljico Tino Maze.

"Tina je v letošnji sezoni že pokazala, da misli resno. Raztura v vseh disciplinah in če bo nadaljevala v tem tempu, jo bodo konkurentke le s težavo prehitele," je pojasnila Janica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.