Šport
32 ogledov

Trenutno vodstvo brez prihodnosti

Gorica Maribor rdeči karton diskriminaciji in nasilju Prva liga TS Twitter PrvaLigaSi
Vlogo smo oddali pravočasno in pričakujemo, da se bo tudi licenca pridobila," je optimističen predsednik ND Gorica Robert Vrtovec.

Vodstvo novogoriškega kluba je oddalo vlogo za pridobitev prvoligaške licence, predsednik Robert Vrtovec pa pričakuje, da bo licenčna komisija krovne nogometne organizacije prižgala zeleno luč.

"Vlogo smo oddali pravočasno in pričakujemo, da se bo tudi licenca pridobila," je svoja pričakovanja za nacionalno televizijo predstavil Vrtovec, ki ga veseli odziv lokalnega gospodarstva: "Vesel sem, da se je lokalno okolje prebudilo. Bil sem pobudnik, odšel sem do gospodarstvenikov in prosil, da nam pomagajo. Na tem sestanku mi ni nihče rekel, da naj zapustim klub, ravno nasprotno."

Drugačno stališče je predstavil podžupan Mestne občine Nova Gorica Marko Tribušon, ki je poudaril, da za Vrtovca v novi klubski zgodbi ne bo prostora: "Vsa teža trenutne žalostne zgodbe je na trenutnem vodstvu, ki nima več nobene prihodnosti. Igralci so to jasno povedali. Trenutno vodstvo mora le še korektno končati ta del zgodbe, v prihodnosti ni več prostora za njih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.