Šport
28 ogledov

Tsonga ''uštopal'' zasebno letalo

andy murray jo wilfried tsonga letalo Reševalni pas/Twitter
Britanski teniški igralec Andy Murray nerad trati svoj čas, zato se je drugi igralec sveta odločil, da se iz Madrida v Rim odpelje z zasebnim letalom. Pred odhodom iz Španije ga je ''uštopal'' še en teniški zvezdnik, Francoz Jo-Wilfried Tsonga.

Teniški igralci po končanem mastersu v Madridu nimajo veliko časa za počitek, saj se je že v ponedeljek začel tretji in zadnji peščeni masters letošnje sezone v Rimu. Številka dve svetovnega tenisa Andy Murray se je odločil, da bo sledil zgledu Rogerja Federerja in Rafaela Nadala ter se iz španske v italijansko prestolnico zapeljal z zasebnim letalom.

''Prvič sem storil kaj takega. Federer, Nadal in Đoković to počnejo že leta. Včasih je pomembno, da nekam prideš čim hitreje. To je razkošje, vendar je v določenih situacijah zelo priročno,'' je povedal Murray, ki sicer ni znan po razkošnem in zapravljivem zasebnem življenju.

Murrayu, ki ga je v četrtfinalu Madrida izločil Čeh Tomaš Berdych, se je na letalu pridružil Francoz Jo-Wilfired Tsonga, ki je prav tako potreboval prevoz v Rim. Osmi igralec sveta je fotografijo, na kateri se z Murrayjem odpravljata na letalo, objavil na socialnem omrežju Twitter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.