Šport
113 ogledov

Tušek za zapahi

marko tušek EPA
Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant Marko Tušek je v priporu.

Marko Tušek, ki je bil sredi devetdesetih let eden ključnih mož pri uspehih Olimpije in slovenske reprezentance, se je vrnil v domovino in pristal za zapahi. Razlog za to je neplačevanje preživnine za sina iz njegovega prvega zakona. Dolg naj bi narastel na 35 tisoč evrov.

Enainštiridestletni košarkar, ki je del igralske kariere prebil v Španiji in Italiji, je zadnja leta sicer prebival v Črni Gori. Kljub prejšnji uspešni športni poti je zašel v finančne težave, zaradi tega pa ni bil sposoben plačevati obveznosti. Za njim je bila izdana mednarodna tiralica, za rešetkami pa je končal potem, ko se je sam zglasil na sodišču. Sodnica ni poznala milosti.

marko tušek tiralica | Avtor: policija.si policija.si

V priporu, o tem so poročali v oddaji Svet na kanalu A, je od konca septembra.

 

Komentarjev 5
  • tomislav 14:03 15.oktober 2016.

    Ne podpiram nobene barabije, vendar Tuška so takoj strpal v zapor, Bavčar, ki pa dokazano glumi hudo bolezen, je pa še vedno na prostosti. Očitno premajhen znesek pri Tušku - morajo biti miljoni, ne tisoči.

  • izRODEk 22:42 14.oktober 2016.

    Klasično mrhovinarstvo. Nekoga že tako in tako kuzla liže, pa te še nekdo izkoristi, da oglašuje na strani, kjer piše o tvoji nesreči, o kateri pojma nima, za kaj v resnici sploh gre.

  • primoz.g 20:53 14.oktober 2016.

    u šit aja 35k eur, tole pa je mal visoka cifra