Šport
37 ogledov

Tako prepričan je bil v svojo zmago

tsyon furry EPA
Novopečeni boksarski prvak v težki kategoriji po verzijah WBA, IBF, WBO, IBO je tako močno verjel v zmago, da je nase položil stavo v višini 283.00 evrov (200.000 funtov).

Britanec Tyson Fury je s prvovrstnim presenečenjem na dvoboju v Düsseldorfu končal devetletno dominacijo Vladimirja Klička, kateremu je odvzel vse štiri šampionske pasove.

Pred začetkom boksarskega spektakla so bile stavnice močno na strani aktualnega prvaka, a Fury je imel drugačne načrte in Kličku prizadejal sploh prvi profesionalni poraz po letu 2004. 

Fury naj bi za nastop v ringu prejel več kot sedem milijonov evrov (pet milijonov funtov), z zmago pa si je prislužil še dodatnih 283 tisočakov iz žepa bogatega sorodnika, s katerim je stavil na svojo zmago.

''Dogovorila sta se za športno stavo. 200.000 funtov vsak. Če bo zmagal, bo Tyson dobil 400.000 funtov,'' je pred začetkom dvoboja povedal Britančev stric in trener Peter Fury.

Če bi Furry 283.000 evrov položil na stavnicah, bi nazaj dobil krepko več kot milijon evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.