Šport
1012 ogledov

Utež mu je pristala na penisu: "Skoraj bi izkrvavel"

eddie hall Instagram
Nekdanji najmočnejši človek na svetu je spregovoril o travmatični izkušnji.

Britanec Eddie Hall (32), nekdanji najmočnejši človek na svetu (2017) in večkratni udeleženec tekmovanj 'strongman', je pred časom v telovadnici doživel nezgodo, ki bi ga skoraj stala življenja.

"Na napravo za potisk z nogami sem naložil cel kup uteži, nakar sem zaslišal glasen pok. Vse se je zrušilo, uteži pa so pristale na mojem penisu. Skoraj sem izkrvavel do smrti," se spominja 32-letnik.

Igra prestolov Game of Thrones Šport Zvezdnik serije Igra prestolov postavil svetovni rekord

eddie hall | Avtor: Instagram Instagram

"Zelo hudo je bilo. Najhujše, kar sem doživel. Nisem klical za pomoč. Dvignil sem jih s sebe in se odpeljal v bolnišnico, kjer so me zašili. Kmalu zatem sem vrnil na trening," je dodal nekdanji rekorder, ki je leta 2016 dvignil 500 kilogramov v disciplini mrtvi dvig, pri čemer se je za nekaj trenutkov celo onesvestil.

Orjak je spregovoril tudi o vsakdanjih težavah, s katerimi se soočajo ljudje njegovega kova. "Polomil sem kar nekaj kavčev. Zgodilo se je, da sem se vrgel na prijateljev kavč in se je razpolovil. Moja postelja je izdelana po naročilu. Polomil sem tudi marsikatero hotelsko posteljo. Potovanje z vlakom je zame možno samo v prvem razredu, z letalom pa potujem v poslovnem, saj v ekonomskem ni dovolj prostora. Vozim največji avtomobil, kar jih imamo v Veliki Britaniji, Ford Ranger polotovornjak, a mi je vseeno tesen," je doal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.