Šport
70 ogledov

Utroša se vrača na Škotsko

1/13
Žurnal24 main
Slovenskega MMA borca Miha Utrošo 27. junija čaka nova borba pod organizacijo Scottish Fight Challenge. Ljubljančan se bo v kategoriji do 65 kilogramov pomeril z domačinom Grahamom Turnerjem.
NE SPREGLEJTE
V dodanem videu in galeriji še več podrobnosti o borbi Utroše.

Miha Utroša je v svojem prvem nastopu na Škotskem pod organizacijo Scottish Fight Challenge (SFC) pometel s Švedom Claesom Beverlevom (z letečim kolenom ga je nokavtiral že v 22. sekundi) in pustil neizbrisen pečat. Organizatorji so se zato odločili, da Utroši priložnost ponudijo tudi 27. junija, ko bodo organizirali nov borilni spektakel pod imenom "Retribution''. Ljubljančan se bo tokrat pomeril z odličnim Škotom Grahamom Turnerjem v kategoriji do 65 kilogramov, ki je svoje znanje in moč pokazal na prvem turnirju SFC, ko je dobil turnir četverice (do 65 kilogramov).

Miho v primeru zmage čaka borba za naslov evropskega prvaka proti Jamesu Doolanu. Vsekakor primerna nagrada, ki je le še dodatno podžgala Utrošo, da je na treningu dal vse od sebe. Predsednik Vale Tuda je tokratne priprave sicer opravil brez večjih težav. Poškodba pogačice, ki ga je mučila pred borbo z Beverlevom, je pozabljena.

Tik pred uresničitvijo sanj
Utroša je torej pred najpomembnejšo borbo v karieri. Če premaga Turnerja, se bo boril za naslov evropskega prvaka. Ne smemo pozabiti omeniti, da je Doolan drugi na evropski lestvici do 65 kilogramov. Z zmago proti Turnerju in nato še Doolanu bi Utroša uresničil svoje dolgoletne sanje ob tem pa bi se mu zagotovo odprla številna nova vrata. Več v videu in galeriji.

Posnetek borbe med Utrošo in Beverlevom:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.