Šport
25101 ogledov

V čelnem trčenju življenje izgubil mladi smučarski up

Mirko Olcelli Omrežje X
Pri sosedih žalujejo za 18-letnim športnikom, ki je bil član državne smučarske reprezentance do 20 let.

Nesreča se je zgodila v ponedeljek le nekaj minut pred 9. uro zjutraj, poročajo italijanski mediji. Mladenič za volanom je bil 18-letni alpski smučar Mirko Lupo Olcelli, ki je umrl na kraju nesreče. 16-letna prijateljica, ki je sedela poleg njega, je hudo poškodovana. Mediji poročajo, da je izven življenjske nevarnosti.

Zaradi poledice izgubil nadzor nad vozilom

Majhen avto, ki ga je vozil 18-letnik, je v Valfurvi med Santa Caterino in San Nicolò, čelno trčil v drug avto.

Nesreča se je zgodila na poti v šolo. Mladoletnica je bila v šoku in ni znala pojasniti, zakaj je planinski smučarski šampion Mirko nenadoma zapeljal na nasproti vozni pas. 

Za nesrečo naj bi bila kriva poledenela cesta, mladenič naj bi zaradi tega pri spustu izgubil nadzor nad vozilom. Voznik drugega avtomobila, ki je bilo udeleženo v nesreči, ni bil poškodovan. 

Mirko Olcelli je bil športnik smučarskega kluba Alta Valtellina in član italijanske alpske smučarske reprezentance do 20 let. 

križišče ljubljana Menjava pravil Avto Na voznikih v Ljubljani izvajajo "eksperiment," ne gre dobro Zloraba otrok Slovenija Slovenija Pomagati ji je skušal celo minister, a jo je mož vseeno ubil
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.