Šport
19 ogledov

V napadu spet dilema

Rafik Halliche Zlatko Dedic Dedič Dedić Haliče Halice Hallice Žurnal24 main
Selektor Matjaž Kek je pred petkovim obračunom proti ZDA v dilemi. Zlatko Dedič ali Zlatan Ljubijankić? Koga od njiju postaviti ob bok Milivoju Novakoviću?

"Nočem navesti imena, ampak eden izmed napadalcev je slabo stal," je po zmagi nad Alžirijo dejal selektor Matjaž Kek. Res ni nikogar imenoval, pa saj mu ni bilo treba. Že v naslednjem stavku je bil več kot jasen: "Ko je v igro prišel Ljubijankić in začel razbijati, se je začelo nekaj dogajati." Zlatka Dediča je Kek iz igre potegnil v 53. minuti, večina pa se je strinjala, da tokratna Koprčanova predstava v majici izbrane vrste res ni bila ena izmed njegovih boljših. Na igrišču ga je nasledil Zlatan Ljubijankić. Ta je med novinarji, ki spremljamo izbrano vrsto, že prej kotiral kot resen kandidat za prvo enajsterico. Morda bo priložnost dočakal v petek proti ZDA.

Z igro ni zadovoljen
Tudi nogometaš Bochuma ni bil zadovoljen s tem, kar je pokazal na stadionu Petra Mokabe. "S svojo igro nisem zadovoljen, a moja igra ni pomembna, pomembno je, da smo zmagali. Igrali smo pod tistim, kar zmoremo. To pomeni, da imamo še ogromno rezerv," je ocenil Dedič, strelec odločilnega gola, ki je Slovenijo sploh popeljal v Južnoafriško republiko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.