Šport
24 ogledov

V Stožicah Djoković proti Samprasu?

Novak Djoković s pokalom Reuters
Slovenski spletni teniški portal Tenisportal.si poroča, da naj bi po za zdaj neuradnih podatkih 27. septembra premierno teniško predstavo v dvorani Stožice na ekshibicijski tekmi odigrala Srb Novak Djoković in upokojeni Američan Pete Sampras.

Informacija je za zdaj še neuradna, če poročanje spletne strani Tenisportal.si drži, pa si bo mogoče na prvem teniškem dvoboju v Stožicah v živo ogledati športnika, ki sta se v zgodovino tenisa vpisala s številnimi rekordi.

Upokojeni Američan Pete Sampras je v svoji karieri osvojil kar 14 naslovov za grand slam, od njega pa je boljši le Švicar Roger Federer.

Srb Novak Djoković je letos skoraj nepremagljiv, osvojil je tudi OP Avstralije in Wimbledon in zaseda prvo mesto na teniški lestvici ATP. Po pisanju omenjenega medija naj bi teniška zvezdnika ekshibicijski dvoboj v dvorani Stožice odigrala 27. septembra letos, dva tedna po zaključku zadnjega grand slama sezone OP ZDA v New Yorku.

V Javnem zavodu Šport Ljubljana nam naših preverjanj niso potrdili pravijo pa, da se dnevno pogovarjajo z različnimi organizatorji in da ne želijo izpostavljati vsakega posebej. "Naloga Javnega zavoda Šport Ljubljana ni, da bi dogodke z javnostjo skomunicirali mi, saj gre za gentelmanski dogovor med organizatorji in nami. Da to vedno storijo slednji," je odgovoru zapisala Živa Kasagić, vodja za stike z javnostmi, ki je še zapisala, da je objekt - dvorana Stožice - pripravljena za izzive, kot sta ATP in WTA turnir. V Centru Stožice bodo v prihodnje gostili tudi hokej in plavanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.