Šport
51 ogledov

Van Damme se vrača v ring

Podobnih prizorov smo iz filmov vajeni. Žurnal24 main
Znani filmski igralec Jean Claude Van Damme se vrača v ring. Petdesetletnik si bo rokavice nadel po dolgih 27 letih in se pomeril proti Somraku Khamsingu. Van Damme ima sicer 20 zmag na 22 borbah.

Pred dnevi je svoj povratek v ring napovedal sloviti britanski boksar Lennox Lewis, zdaj pa se je za povsem enako potezo odločil znani filmski igralec Jean Claude Van Damme. Junak številnih akcijskih filmov z borilno tematiko se bo v ring vrnil aprila prihodnje leto. Od njegovega zadnjega dvoboja pa je minilo že dolgih 27 let. Van Damme se bo pomeril proti nekdanjemu olimpijskemu boksarskemu prvaku iz Atlante Tajcu Somraku Khamsingu. Lokacija dvoboja še ni znana, omenjajo pa se Las Vegas, Macau in Rusija. Van Damme se je na dejstvo, da bo eden redkih, ki se bo v ring podal s petimi križi na hrbtu odzval: "Je malce nevarno, a življenje je kratko.

Van Damme in Kamsing se bosta pomerila po pravilih K-1. Slavni belgijski igralec je sicer v svoji karieri zbral 20 zmag na 22 borbah. Zanimivo, da je prav do vseh zmag prišel predčasno, medtem ko mu je rojak Patrick Teugels očitno trn v peti, saj mu je ravno slednji zadal oba poraza v karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.