Šport
19 ogledov

"Vedno je lepo zaključiti z lovoriko"

Šuler Drogba Handanović Liga prvakov Chelsea Maribor Stamford Bridge EPA
Štajerski derbi med Mariborom in Celjem bi lahko usodno vplival na razplet pri vrhu prvenstvene lestvice.

"V preteklosti sem uspešno zbiral klubske lovorike in upam, da bom s tem nadaljeval tudi letos, saj je vedno lepo sezono zaključiti na takšen način," je pred zaključkom sezone optimističen mariborski branilec Marko Šuler, ki kljub poškodbi roke stiska zobe: "Opornica na roki je bila na začetku dokaj moteča, a sem se pač moral hitro privaditi."

Izkušeni Šuler verjame, da bo njegovo moštvo v zadnjih prvenstvenih obračunih prikazalo pravi obraz: "Verjeti moramo v svoje delo in ostati na isti poti. Ob evforiji ali krizi se hitro poruši sistem, to pa se nam ne sme zgoditi. Ostati moramo v pravem ritmu in verjamem, da nam bo to prineselo uspeh. Tekma proti Celju bo nedvomno zanimiva, saj se bosta pomerili vodilni ekipi prvenstva. Vse bomo naredili za zmago."

Trenutno vodstvo na prvenstveni razpredelnici po Šulerjevem mnenju še ni odločilno: "Vztrajati moramo do zadnje tekme, saj bo šele takrat vsega konec. Pred tem pa moramo razmišljati samo o vsaki tekmi posebej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.