Šport
30 ogledov

Vettel: Vzemi, da si boš brisala solze

Sebastian Vettel italijanska novinarka Youtube
Nemški dirkač se je hitro odzval na zabavno provokacijo italijanske novinarke.

V soboto so bile v Spielbergu na sporedu kvalifikacije za VN Avstrije, dobil jih je Lewis Hamilton. Sebastian Vettel je bil četrti, a si je prislužil deveto startno mesto, saj je dobil pribitek petih mest zaradi menjave menjalnika.

Po kvalifikacijah je italijanska novinarka stopila do Vettla in mu želela izročiti darilo za rojstni dan, ki ga ima sicer v nedeljo (dopolnil bo 29 let). A Nemec darila v zaprti škatli nikakor ni želel sprejeti, saj je slutil, kaj je v njej. Kot Nemcu v italijanski ekipi mu pred četrtfinalnim obračunom med Nemčijo in Italijo na Euru 2016 najbrž ni ušla kakšna opazka navijačev "azzurrov" in takoj je vedel, kam pes moli taco.

Novinarka se ni dala, sama odprla škatlo in razkrila majico italijanske reperezentance. A odziv Vettla je bil hiter in duhovit. "Kar vzemi ga, da si boš z njim lahko brisala solze," je na zabavno provokacijo odgovoril nekdanji svetovni prvak, ki ni želel sprejeti stave, da bi v primeru zmage Italije majico tudi oblekel.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.