Šport
20 ogledov

Victoria Beckham ne ve, kdo je Nole

Victoria Beckham Reuters
Žena angleškega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, Victoria Beckham, očitno ni poznavalka tenisa. Čeprav je tenis v Veliki Britaniji po zaslugi Andyja Murrayja med najbolj priljubljenimi športi, Victoria ne ve, kdo je Novak Đoković.

Novak Đoković je kot prvi teniški igralec v sodobni zgodovini tenisa trikrat zapored zmagal na uvodnem grand slamu sezone OP Avstralije, do danes pa je osvojil že šest turnirjev za grand slam.

Srb ima na profilu na Twitterju več kot milijon sledilcev, je najboljši igralec tenisa na svetu in eden od najbolj oboževanih športnikov v svetovnih medijih. A tudi to ni dovolj, da bi ga poznala žena Davida Beckhama, Victoria, ki so ji ob gostovanju na televiziji "E" zastavili vprašanje, kdo je lani zmagal v Wimbledonu. Ponudili so ji tri možne odgovore: Roger Federer, Andy Murray ali Novak Đoković.

"Mislim, da Andy ni zmagal, saj bi o tem pisali prav vsi mediji na Otoku. Verjetno je zmagal Federer, saj za tretjega še nikoli nisem slišala," je na vprašanje sicer pravilno odgovorila Beckhamova, voditelj pa jo je le čudno pogledal, ker ni poznala Srba.

Victoria se je nato želela iz pasti izvleči, a se je dodatno osramotila: "Zdaj se spomnim, kako je videti. Visok in črn? Vendar pa si ne morem zapomniti imen. Sploh ne težko izgovorljivih ruskih imen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.