Šport
31 ogledov

Vlašićeva hodi s Karabatićem

Karabatić in Vlašićeva često tičita skupaj. (Foto: Ivo Cigalj/PIXSELL)
1/4
Žurnal24 main
Ne le da je Blanka Vlašić evropska prvakinja v skoku v višino, je tudi srečno zaljubljena. Njen izbranec je rokometaš hrvaško-srbskega rodu, ki nastopa za Francijo, Nikola Karabatić.

Blanka Vlašić je v nedeljo postala najnovejša evropska prvakinja v skoku v višino. Po osvojitvi kolajne je v svojem slogu pozdravljala občinstvo. Nekomu pa je posvetila več pozornosti kot drugim. Rokometašu Montpellierja, članu francoske izbrane vrste in z njo evropskemu prvaku  Nikoli Karabatiću, ki je sedel med občinstvom,  je poslala nekaj poljubčkov. Na novinarsko vprašanje, ali gre za zvezo, je odvrnila: "Vse ste videli." Njen oče in trener Joško Vlašić, ki je Karabatića pripeljal iz Montpellierja, je zvezo prav tako potrdil. Blanka in Nikola sta že pred tekmo tičala skupaj na tribuni, par pa so že pred mesecem videli skupaj na splitskem festivalu zabavne glasbe, a sta zvezo tedaj zanikala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.