Šport
23 ogledov

Volaš ponovno v vijoličastem

brugge maribor mejač EPA
Slovenski nogometaš Dalibor Volaš je znova član NK Maribor, s klubom iz štajerske prestolnice je podpisal triinpolletno pogodbo. Mariborski nekdanji in bodoči napadalec bo tako po prekinitvi pogodbe z madžarskim prvoligašem Debrecenom znova zaigral v vijoličastem dresu.

V Mariboru so vnovičnega sodelovanja zelo veseli, Dalibor Volaš je bil namreč strelec epskega gola na Ibroxu proti Glasgow Rangers, ki je ekipo prvič v zgodovini popeljal v skupinski del Evropske lige. Sedemindvajsetletni Volaš je tudi strelec nepozabnega gola za naslov prvaka proti Celju. Z njim se je v klubu pod Kalvarijo začelo novo obdobje.

Volaš se v Ljudski vrt vrača v najboljših nogometnih letih in z bogato biografijo v vijoličastem. Doslej je za NK Maribor odigral 135 tekem in zabil 50 golov, kar ga uvršča na 18. mesto večne lestvice klubskih strelcev. Ekipi se bo pridružil že ob začetku zimskih priprav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.