Šport
10128 ogledov

Vroča Lindsey spet buri moško domišljijo

vonn Sports Illustrated
Ameriška zvezdnica Lindsey Vonn je smučarski kombinezon zamenjala za bikini.

Najuspešnejša alpska smučarka vseh časov Lindsey Vonn ima tudi po slovesu ob belih strmin strmin polne roke dela. 34-letnica, ki je kariero sklenila z bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v Areju, se je nedavno spet nastavila fotografskim objektivom ameriške franšize Sports Illustrated in s fotografijami izklesanega telesa navdušila pretežno moško občinstvo slovite revije.

V teh dneh je izšla najnovejša izdaja revije Sports Illustrated Swimsuit, za katero je Vonnova pozirala že tretjič. "Občutek je res neverjeten. Ko so me prvič povabili k sodelovanju, sem bila šokirana. Nisem bila samozavestna in dovolj prepričana vase. Po tretji izdaji sem res vesela, kako daleč sem prišla kot oseba. Končno ima dovolj samozavesti in se to odraža v fotografijah," je povedala Američanka, ki se še vedno ni povsem sprijaznila s statusom upokojenke.

"Vajena sem strogega urnika, zato sem se težko privadila, da stvari visijo v zraku. Še vedno sem zelo zaposlena in pridejo dnevi, ko se moram prisiliti k spancu in počitku. Zadnja tekma na Švedskem je bila eden najlepših trneutkov v mojem življenju, čeprav je bila izkušnja tudi grenka. Želela sem se posloviti na vrhu. Tretje mesto ob podpori prijateljev in družine je bilo več, kot sem si upala želeti. Zagotovo mi je to olajšalo slovo," je dodala.

Komentarjev 5
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 19:40 10.maj 2019.

    photoshop dela čudeže

  • Snežinko 16:36 10.maj 2019.

    Vroča? No, kakih 5-10 stopinj, nič več. Žal je (bivša) športnica, te pa so vse z redkimi izjemami daaaaleč od seksi...

  • fiston 15:49 10.maj 2019.

    Vsaka čast onemu, ki jo je obdelal. S fotoshopom ali podobnim orodjem. :) No ralika od one slike pred par dnevi je več kot očitna.