Šport
72 ogledov

Vsi se norčujejo iz Boatenga

Lionel Messi je na tekmi proti Bayernu zabil izjemen gol, ki pa bo odslej povzročal travme nemškemu reprezentantu Jeromu Boatengu. Ta je hitro postal tarča norčevanj na spletu.

Jérôme Boateng bo v naslednjih dneh doživel marsikatero šalo na svoj račun. Za uteho mu bo morda dejstvo, da je zvezda v nekoliko predelani različici filma Ameriški ostrostrelec. 

 

Nesrečni Bayernov branilec je po porazu sicer dejal, da je nemogoče celo tekmo paziti na Lionela Messija, ki ga je z izjemnim preigravanjem v drugem polčasu položil na zadnjo plat in mimo Manuela Neuerja zabil enega najbolj nepozabnih zadetkov v zgodovini Lige prvakov. Messi je na prvi tekmi polfinala prispeval dva zadetka, za končnih 3:0 pa je mrežo zatresel Neymar in Katalonci so na domačem Camp Nouu visoko slavili.

"Ne moreš nadzirati tako kakovostnega posameznika. Lahko ti uspe le zmanjšati njihove napadalne zmožnosti kot ekipa in, kot se je videlo v zaključku, te to kar precej izmuči," je dejal Boateng.

"Messija ne moreš izločiti iz igre za 90 minut. Zares dobro smo omejili njegov vpliv v prvih 70 minutah, toda nato se moraš še naprej braniti kot ekipa. Po tem, ko smo zaostali, kar se niti ne bi smelo zgoditi, jim nato ne moreš dovoliti, da še povišajo prednost," je bentil sicer eden najboljših posameznikov Bayernove sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.