Šport
13 ogledov

Vstopnice za Kolumbijo na voljo

Kolumbija kolumbijska nogometna reprezentanca EPA
Slovensko nogometno reprezentanco novembra čakata dva spektakla. Po gostovanju na kultnem Wembleyju v Stožice prihaja še ena najboljših svetovnih reprezentanc, Kolumbija.

Prodaja vstopnic za tekmo s Kolumijo se je začela danes ob 12. uri, že pred začetkom pa je zanimanje za gostovanje tretje reprezentance sveta izjemno, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije.

Slovenija in Kolumbija se bosta v ljubljanskih Stožicah pomerili 18. novembra s pričetkom ob 18. uri. Cena vstopnice je enotna - 15 evrov -, nekoliko nižja cena vstopnice pa bo veljala za družinski sektor (12 evrov) ter za otroke do 14. leta (7).

Kolumbija je bila udeleženka zadnjega svetovnega prvenstva v Braziliji, kjer je bila eno najlepših presenečenj tekmovanja. V četrtfinalu jo je sicer porazila Brazilija, toda Kolumbijci so si z atraktivno igro pridobili ogromno simpatij. Četrtfinale na svetovnem prvenstvu je tudi največji uspeh ekipe, ki je tako izboljšala dosežek reprezentance iz leta 1990, ko se je v Italiji uvrstila v osmino finala.

Največji zvezdnik ekipe je po izstopajočih nastopih na mundialu postal James Rodriguez, ki je dres Monaca zamenjal za dres madridskega Reala. Kapetanski trak Kolumbije nosi napadalec Radamel Falcao, ki je moral zaradi poškodbe izpustiti SP. Med drugimi odmevnimi imeni so še Fredy Guarin (Inter), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina), Cristian Zapata (Milan) in Juan Fernando Quintero ter Jackson Martinez (oba Porto).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.