Šport
65 ogledov

Vučkić spet dvakrat v polno

vučkić newcastle gol Reuters
"Želim maksimalno izkoristiti vsako priložnost, ki jo dobim," je odločen Haris Vučkić, ki pridno trese mreže v dresu moštva Glasgow Rangers.

"Želim maksimalno izkoristiti vsako priložnost, ki jo dobim. V soboto sem dosegel dva zadetka, najpomembnejše pa je, da je ekipa prišla do zmage," je po sobotnem obračunu proti predzadnjemu Cowdenbeathu pojasnil Haris Vučkić, ki je z dvema zadetkoma v končnici tekme svoje Rangerse popeljal do delitve drugega mesta na drugoligaški razpredelnici.

Posojeni igralec Newcastla je z novima zadetkoma potrdil svoje napadalne kvalitete, zato ne čudi, da uživa na Škotskem: "V Newcastlu nisem dobil veliko priložnosti za igro, sedaj pa skušam izkoristiti vsak trenutek, ki ga preživim na igrišču. Trenutno sem lahko res zadovoljen, saj sem kar učinkovit, obenem pa uživam v delu s strokovnim štabom."

"Ko sem prišel v klub, je bilo stanje v slačilnici precej depresivno, sedaj pa se je vse skupaj obrnilo na boljše. Novo vodstvo je prineslo veliko mero entuziazma, na treningih pa se vsi želimo dokazati po najboljših močeh. Trenerju povsem zaupamo in sledimo njegovim navodilom ter na ta način prihajamo do zmag, kar je konec koncev tudi najbolj pomembno," je pogovor za klubsko spletno stran zaključil Vučkić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.