Šport
62 ogledov

Vujačić znova v Istanbulu

Saša Vujačić EPA
Turški košarkarski prvoligaš Istanbul BSB je danes predstavil tri okrepitve. V Istanbul so se preselili Slovenec Saša Vujačić, Hrvat Damir Markota in Michael Jenkins.

Saša Vujačić je tako zapustil špansko Laboral Kutxo, kjer je igral s slovenskim reprezentančnim centrom Mirzo Begićem, tudi v novem klubu pa bo imel slovensko družbo, saj tam igra Jure Balažic.

Tridesetletni Vujačić je za baskovsko ekipo igral od konca oktobra igral, z Laboral Kutxo je nastopal tudi v evroligaški konkurenci. Z Danirjem Markoto in Michaelom Jenkinsom bo klub iz Carigrada poskušal izvleči iz težav, saj je ta po 13 tekmah na predzadnjem mestu turškega prvenstva.

Vujačič se tako vrača v Istanbul, kjer je pred sezonami nosil tudi dres turškega velikana Efesa. Znanec slovenskih košarkarskih igrišč Markota, ki je med leti 2010 in 2012 igral za Union Olimpijo, je nazadnje nosil dres Cibone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.